Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@00:07:37 GMT

در سفر به دبی چه پولی را همراه خود ببریم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۸۴۸۰

در سفر به دبی چه پولی را همراه خود ببریم؟

رکنا:دبی محبوب ترین مکان برای سفر ایرانیان است برای رفتن به دبی توصیه می شود به جای دلار و یورو این واحد پول همراه تان باشد.

دبی بدون شک یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین مقاصد گردشگری برای ما ایرانیان است. دبی بزرگ ترین شهر در کشور امارات متحده عربی است و با پیشرفت های شگفت انگیزی که در دهه های اخیر داشته به یکی از بهترین و توریستی ترین شهرهای جهان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز خرید مدرن و بزرگ، سواحل زیبا و نقره فام، تفریحات ساحلی و هزاران جاذبه گردشگری مفرح و هیجان انگیز دیگر باعث شده تا خیلی از ایرانی ها دبی را برای سفر انتخاب کنند. اما یکی از دغدغه های هر مسافر در سفر به دبی این است که در سفر به دبی چه پولی ببریم؟ آیا می توان پولمان را به صورت ریال به دبی برد و آنجا آن را تبدیل به واحد پول امارات و دبی کرد؟ یا این که بهتر است بودجه سفر را به صورت دلار یا یورو ببریم و بعد آن را تبدیل کنیم؟

واحد پول امارات چیست؟ راهنمای سفر به دبی

قبل از آن که بخواهیم به پرسش «در سفر به دبی چه پولی ببریم» پاسخ بدهیم لازم است ابتدا در مورد واحد پول رسمی امارات متحده عربی و دبی صحبت کنیم و شما را تا حدودی با این موضوع آشنا کنیم. واحد پول امارات متحده عربی «درهم» است که با کد AED مشخص می شود و گاهی درهم اماراتی هم نامیده می شود. پول خرد این کشور فلس (fils) نامیده می شود و هر ۱۰۰ فلس یک درهم را تشکیل می دهند. درهم در سال ۱۹۷۳ به عنوان واحد پول رسمی امارات متحده عربی معرفی شد و جایگزین ریال دبی و قطر شد.

تبدیل دلار به درهم امارات دسته بندی اسکناس های امارات اسکناس های درهم به صورت زیر دسته بندی می شوند:

اسکناس ۵ درهمی به رنگ قهوه ای

اسکناس ۱۰ درهمی به رنگ سبز

اسکناس ۲۰ درهمی به رنگ آبی روشن

اسکناس ۵۰ درهمی به رنگ بنفش

اسکناس ۱۰۰ درهمی به رنگ صورتی

اسکناس ۵۰۰ درهمی به رنگ آبی

اسکناس ۱۰۰۰ درهمی به رنگ قهوه ای ارغوانی

اسکناس های درهم دبی

دسته بندی سکه ها

پول خرد و سکه های امارات هم به سکه های ۱ درهمی، ۵ ، ۱۰، ۲۵ و ۵۰ فلسی دسته بندی می شوند. البته سکه های ۵ و ۱۰ فلسی کمتر مورد استفاده قرار می گیرند و به اندازه سایر سکه ها رایج و متداول نیستند. برخلاف اسکناس های امارات که روی آن به دو زبان عربی و انگلیسی نوشته شده است، سکه ها فقط به زبان عربی هستند. اما خوشبختانه معمولا تنها ۳ نوع سکه در امارات و دبی رایج و متداول است و به همین دلیل بدون دانستن زبان عربی هم می توانید این سکه ها را بشناسید. سکه های ۱، ۵۰ و ۲۵ فلسی به رنگ نقره ای هستند و سکه های ۱، ۵ و ۱۰ فلسی هم از جنس برنز و طلایی رنگ هستند. یک طرف سکه ۱ درهمی شکل یک قهوه جوش سنتی عربی وجود دارد و از این طریق می توانید آن را تشخیص بدهید. سکه ۵۰ فلس گرد نیست و با ظاهر هفت گوشش و تصویر یک پالایشگاه نفت روی یک طرف سکه قابل شناسایی است.

سکه های فنس درهم

بعد از توضیح واحد پول و دسته بندی اسکناس ها و سکه های رایج در امارات به بحث اصلی می رسیم. در سفر به دبی چه پولی ببریم و کدام ارز برایمان به صرفه تر تمام می شود؟ آیا می توان پولمان را به واحد رسمی کشورمان (ریال) به دبی ببریم و آن جا آن را تبدیل کنیم؟ آیا بهتر است در این جا پولمان را به دلار تبدیل کنیم؟ یا می توانیم در همین ایران کل بودجه سفر را به درهم اماراتی تبدیل کنیم؟ کدام به صرفه تر است؟

اگر تا به حال سفر خارجی را تجربه کرده باشید حتما با مفهوم ارز مسافرتی آشنا هستید. به هر مسافر با توجه به مقصد سفر مقداری ارز به عنوان ارز مسافرتی و به صورت دلار و در حال حاضر یورو ارائه می شود. در یکی دو سال اخیر این مقدار کاهش پیدا کرده و بین ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ یورو با توجه به مقصد مورد نظر به هر مسافر ارز اختصاص پیدا می کند. از طرفی، بسیاری از مسافرانی که به دبی و امارات سفر می کنند قصد خرید دارند و اصلا شاید به همین هدف سفر می کنند. بنابراین احتمالا به ارز بیشتری احتیاج دارند و این سوال برایشان پیش می آید که در سفر به دبی چه پولی ببریم؟

مبلغی که به عنوان ارز مسافرتی به هر مسافر داده می شود در حال حاضر به صورت یورو پرداخت می شود. اگر در ایران اقدام به خرید درهم اماراتی بکنید شاید خیلی برایتان مقرون به صرفه تمام نشود و این کار را توصیه نمی کنیم. پیشنهاد ما این است که هزینه سفر و پولی که همراه خود می برید را حتما به صورت دلار یا یورو ببرید. در دبی صرافی های بسیار زیادی وجود دارند که دلار یا یوروی شما را به درهم اماراتی تبدیل می کنند و از این نظر لازم نیست نگرانی ای داشته باشید. علاوه بر صرافی ها، بسیاری از هتل های دبی هم کار تبدیل ارز را برای مسافران انجام می دهند و در مراکز خرید و مناطق مختلف هم صرافی هایی متعددی وجود دارد. در مرکز خرید دبی، مرکز خرید مارینا و … صرافی ها و مراکز تبدیل ارز مختلفی وجود دارند. برای راحتی و آسایش شما در ادامه برخی از معتبرترین صرافی های دبی را معرفی می کنیم:

صرافی شرف | Sharaf Exchange

یکی از معروف ترین و معتبرترین صرافی های دبی شرافی شرف است که در سال ۱۹۹۶ و به عنوان بخشی از گروه شرف راه اندازی شده است. این صرافی معتبر در حال حاضر ۱۵ شعبه در سرتاسر دبی دارد و در بسیاری از مراکز خرید، سواحل تفریحی و … می توانید پولتان را در این دفاتر چنج کنید.

صرافی الرستمانی | Al Rostamani Exchange

صرافی الرستمانی در واقع اولین شرکت صرافی در دبی است که موفق به دریافت جایزه بهترین کیفیت در سال ۲۰۱۳ شده است. این شرکت در حال حاضر ۱۶ شعبه در سرتاسردبی دارد و خدمات ارزی از قبیل چنج کردن و تبدیل ارز، انتقال وجه و خدمات کارت اعتباری را به مشتریان ارائه می کند. شعبه های صرافیث الرستمانی در خیابان مشهور و توریستی شیخ زاید، خیابان الفهیدی، خلیج دبی، دیره و پارک کاراما از جمله پرطرفدارترین این دفاتر به شمار می روند.

صرافی الفردان | Al Fardan Exchange

این شرکت صرافی در سال ۲۰۱۱ توسط انجمن بین المللی شبکه انتقالی پول به عنوان بهترین شرکت انتقال پول در خاورمیانه انتخاب شده است. این شرکت هم اکنون ۱۶ شعبه در سرتاسر دبی دارد که خدمات مختلف مالی مثل تبدیل ارز، انتقال وجه و … را به مشتریان ارائه می کند.

صرافی بین المللی امارات متحده عربی | UAE Exchange

صرافی امارات متحده عربی یکی از بزرگ ترین صرافی های زنجیره ای در دبی است که در سال ۱۹۸۰ افتتاح شده و هم اکنون بیش از ۶۰ شعبه در دبی دارد. در دفاتر این صرافی انواع خدمات پولی مثل تبدیل نرخ ارز، انتقال وجه، سرویس های پرداخت صورتحساب و … به مشتریان ارائه می شود. این شرکت برنامه وفاداری را هم به مشتریان دائمی و همیشگی خود ارائه می کند.

صرافی الانصاری | Al Ansari Exchange

یکی دیگر از معروف ترین صرافی های دبی صرافی الانصاری است که در سال ۲۰۱۵ به عنوان یکی از برترین شرکت های خاورمیانه توسط مجله فوربز انتخاب شده است. این شرکت همچنین موفق به اخذ جایزه شیخ خلیفه در سال ۲۰۱۴ شده است. این شرکت اولین دفترش را در سال ۱۹۶۶ افتتاح کرده و در حال حاضر بیش از ۱۷۰ شعبه در سرتاسر امارات متحده عربی و بیش از ۷۰ شعبه در شهر دبی دارد. بنابراین تقریبا در هر کجای دبی که باشید می توانید یکی از شعب صرافی الانصاری را مشاهده کنید و برای تبدیل ارز به آن جا مراجعه کنید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: قطر قهوه ارز مسافرتی قطر قهوه ارز مسافرتی پول دبی دلار یورو سفر عکس فیلم حادثه تروریستی زاهدان حادثه تروریستی زاهدان سیستان و بلوچستان مرد خانواده همسرش زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور

به گزارش همشهری آنلاین، «چاپ پول»! عبارتی هیجان‌انگیز و وسوسه‌انگیز است. لازم نیست تبهکارانی باشید که به چاپخانه بانک مرکزی نفوذ کرده‌اند. این کار برای دولت‌ها هم وسوسه‌انگیز است!

درواقع چاپ پول در ادبیات رایج اقتصادی، رشد بدهی دولت به بانک مرکزی با عبارت «چاپ پول» است؛ بدین معنا که دولت برای تامین کسری بودجه‌اش از بانک مرکزی قرض می‌کند و با این کار زمینه هزینه‌هایش را با تحمیل غیرمستقیم تورم به مردم تامین می‌کند؛ کاری که عبدالناصر همتی، رئیس پیشین بانک مرکزی و رسانه‌های همسو دولت سیزدهم را به آن متهم کرده‌اند اما آمارهای بانک مرکزی و شاخص‌های اقتصادی موجود، خلاف آن را نشان می‌دهند. گزارش جدید بانک مرکزی نشان می‌دهد بدهی دولت به بانک مرکزی در فروردین سال‌جاری نسبت به فروردین سال گذشته نه‌تنها بیشتر نشده، بلکه کمتر هم شده است. چاپ پول به شکل و تعبیری که دولت به آن متهم شده، همتی می‌خواهد که در این دولت وجود ندارد! پس واقعیت چیست؟

مبنای اشتباه پراکنی همتی چیست؟

اولین اشتباه؛

اعلام نرخ تورم ۵۰ درصدی برای تورم است. بر اساس آخرین آمارهای مرکز آمار ایران، نرخ تورم افت قابل ملاحظه بالغ بر ۲۵ واحد درصدی را تجربه کرده است. تورم سالانه نیز به کانال ۳۸ درصد رسیده است. همتی بر پایه اعداد نادرست تورم ۵۰ درصدی اقدام به تحلیل اشتباه کرده است.

دومین اشتباه؛

استفاده از «شاخص تأخیر تأدیه» برای برای محاسبه نرخ تورم است. رقم تورم اعلامی همتی مبتنی بر شاخص تاخیر تأدیه دین ارسالی بانک مرکزی به قوه قضائیه است که ربطی به محاسبه نرخ تورم شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی ندارد.

اصل ماجرا چیست؟

بانک مرکزی با هدف عدم تاثیرپذیری محاسبات مربوط به حل و فصل پرونده‌های مالی از تغییر سال پایه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی(شاخصCPI)، شاخصی تحت عنوان «شاخص تأخیر تأدیه» که ملاک کاهش ارزش پول ناشی از افزایش سطح عمومی قیمت هاست محاسبه و در اختیار محاکم قضایی قرار می‌دهد و واضح است که استفاده از «شاخص تأخیر تأدیه» برای محاسبه نرخ تورم که بیانگر افزایش هزینه مصرف خانوار بر اساس سبد مصرفی سال پایه است، به نتایج غلط منجر خواهد شد.

رشد پایه پولی به‌معنای چاپ پول نیست

بانک مرکزی در دولت سیزدهم تلاش کرده است موتور خلق نقدینگی از این کانال مهار شود. اشتباه رئیس‌کل بانک مرکزی دولت گذشته، استناد به حجم شاخص پایه پولی به جای رشد آن است که یک اشتباه علمی است. همتی گفته است: «طی ۲سال‌ونیم گذشته، این دولت ۶۰۰هزار میلیارد تومان پول چاپ کرده است، یعنی پایه پولی در ۳۰ماه، ۱۱۵درصد افزایش داشته است! درحالی‌که از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰، جمع این رقم، ۵۱۹همت بوده است!»

اشتباه او این است که در تحلیل ارقام، به مقایسه سطح متغیرهای مانده پرداخته و بی‌توجه به رشد آنها در یک دوره زمانی، به تحلیل پرداخته است. ضمن اینکه مقایسه ریالی و اسمی پایه پولی در ادوار گذشته اقدامی غیرکارشناسی است. همچنین استناد به حجم شاخص‌های پولی به جای رشد آن، یک اشتباه علمی است.

آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور

نرخ رشد نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی، در پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲ ، به ۲۴.۳ درصد رسیده است.

۲۳.۴ درصد
نرخ رشد نقدینگی در اسفند ۱۴۰۲ که پایین‌ترین نرخ ۵ ساله خود را به ثبت رسانده است.

۳۰.۹ درصد
نرخ تورم نقطه به نقطه از ۵۵ درصد در فروردین ۱۴۰۱ به ۳۰.۹ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته است.

۲۹,۶
رشد پایه پولی کشور در سال ۱۴۰۲ که حدود ۱۳ واحد افت را نسبت به سال قبل نشان میدهد.

۶۵,۱
بالاترین رشد پایه پولی تاریخ کشور که متعلق به سال ۱۳۵۳ است.

۴۷,۶
بالاترین رشد پایه پولی کشور در سالهای پس از انقلاب که در سال ۱۳۸۷ رخ داده است.

کد خبر 849513 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اقتصاد - تورم پول بانک مرکزی عبدالناصر همتی

دیگر خبرها

  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • پولشویی
  • دریافت متن آهنگ‌ها در اسپاتیفای پولی می‌شود
  • پولی در مسیر قهرمانی پرسپولیس (عکس)
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم